נושא מורכב

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 22/10/13 02:19 יח בחשון התשעד

שאלה

שלום כבוד הרב .אני בחורה בת 19 .. וישלי קשיים בלפתח זוגיות עם גברים לא משנה כמה אני מנסה אני אכשהו לא מחזיקה מעמד יותר מדיי.ישלי בעיות בלבטוח בגברים ולהאמין בהם ובמיוחד להשאר איתם למשך זמן.

לפני 3 שנים קרה לי את המקרה הכי גרוע שיכול לקרות לאישה ואני תוה ה אם זאת הסיבה למצב כמו שהוא עכשיו.ואולי ההשלכות לא מפסיקות לבוא .אני מרגישה שחסר לי ממש את מה שנקרא אהבה וחצי שני .אני רואה מסביבי אנשים תפוסים נשואים ובמערכות יחסים ואני מרגישה כאילו כולם זכו ואני לא,כאילו לא מגיע לי .

אז אני מעדיפה לפנות לרבנים ולאנשי דת מאשר ל קוראי קלפים ואנשים שעוסקים בעבודה זרה.

אתה חושב שיש לי סיכוי למצוא זיווג הגון ולהיות מאושרת ? ואם יש משהו שאני צריכה לעשות או לשנות בעצמי כדי לגרום לזה לקרות אני ישמח לדעת

תודה רבה מראש.

תשובה

שלום!

כפי שתיארת, עברת דברים קשים והם מפריעים עכשיו. עליך לפנות לטיפול אצל גורם מקצועי שבעזרתו תוכלי לפרק את המתח והכאב שהצטבר. לאחר מכן בעז"ה תמצאי את הזיווג המיוחד שלך ויחד תחיו באושר!

בהצלחה!