נגיעה בהתנדבות

חדשות כיפה הרב שי פירון 16/04/02 13:02 ד באייר התשסב

שאלה

בס"ד

שלום.

אני מתנדבת במד"א ומרגישה שאני תורמת מאד בתחוםזה של התנדבות, לפי קריאת מכתבים קודמים הבנתי שאין בעיה לגעת בחולים והפצועים שאנו מטפלים בהם, אך יש לי עוד בעיה: בזמן הטיפול בחולים ובזמן הנסיעה באמבולנס, יש ליפעמים נגיעות קטנות בין המתנדבים (כאשר מעבירים דברים אחד לשני וכאשר מועדים לפעמים בזמן הנסיעה). הייתי רוצה לדעת אם יש בעיה בנגיעות אלו.

נועה

תשובה

ב"ה

שלומות!

אין בעיה בכל מה שקורה תוך כדי עבודה אם זה תוצאה ישירה של העבודה, אף שבמודעות ברור שיש להזהר עד כמה שאפשר.

בברכה,

שי