נגיעה בהומו

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 25/10/10 22:42 יז בחשון התשעא

שאלה

שלום כבוד הרב,

תמיד כששאלתי אנשים מה הטעם לשמירת נגיעה אמרו לי שאסור לגעת בבנים בגלל הקושי בשליטה על היצרים.

ורציתי לשאול, האם מותר לגעת בהומו? הרי כשבת נוגעת בהומו אין כאן משיכה מינית בין השניים.

-תודה רבה-

תשובה

בס"ד
שלום רב,

ראשית: מי אמר שלבת אין התעוררות יצרית כשהיא נוגעת בבן, בלי קשר לנטיה של הבן. אני לא מומחה ביצרים אבל אלו דברים שאצל הבת יכולים אפילו להגביר את היצר.

שנית: אני לא מומחה בנטיות אבל אין כלל בטחון שגם מי שמצהיר שיש לו נטיות הפוכות אין לו בכלל התעוררות יצרית כלפי נשים. היצר הוא מאוד הפכפך ומנסה להגיע לכל מקום שהוא יכול - עדיף שלא לפתוח ליצר שום פתח.
נשמור את היצר למקום הטבעי והבריא שלו - לחיי המשפחה.