נאמנות בין בעל לאשתו

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 05/07/11 12:19 ג בתמוז התשעא

שאלה

שלום וברכה,

אנו זוג דתי תורני, נשואים כשנה

לצערי הרב, לפני מספר חודשים גיליתי שבעלי זה זמן מה גולש באינטרנט במקומות לא צנועים, וכן מתקשר דרך צ'טים למיניהם עם כל מיני בנות. לא יודעת אם גם נפגש עם בנות.

היה לי חשוב לשמור על שלמות המשפחה, וחשבתי שזו נפילה חד פעמית, ולכן דיברתי איתו, הוא הודה במעשה, הביע חרטה והבטיח לא לחזור לכך. אולם, לאחר זמן מה המשיך במעשיו, שוב דיברתי איתו וחוזר חלילה. יש לציין שלמרות נסיונותינו לבצע חסימות באינטרנט, עדיין ישנן פירצות בכל חסימה שהיא, וניתן לתקשר עם בנות אפילו דרך המייל.

אני מרגישה שללא ייעוץ מכוון כיצד עלינו לפעול לא נצליח להתגבר על הבעיה הזו לבד. אולם בעלי איננו מעוניין בייעוץ מכיוון שנכווה בעבר בתור רווק מייעוץ כלשהוא.הוא חושב שאנו יכולים להתגבר על זה בעצמנו, אולם לצערי אני רואה שלאחר כמה שבועות הוא חוזר לסורו.

אינני יודעת מה לעשות, ברור לי שאי אפשר להמשיך את חיינו. האמון שלי בו נפגע, ואין מצב שנמשיך את חיי הנישואין שלנו כאשר הוא יוצר קשר עם בנות אחרות.

האם ישנה דרך שנוכל להיעזר בה ללא ייעוץ פנים אל פנים, או שעלי להתעקש על ייעוץ למרות התנגדותו הנחרצת של בעלי?

תודה רבה!

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

המצב האידיאלי הוא שתפתרו את הבעיה בעצמכם,

אם לא אז כדאי לשתף גורם מקצועי.

אני מבין שיעוץ פנים אל פנים קשה לכם.

אשמח לעזור לכם בטלפון,

בברכה,

דני ארגמן