מתי להפסיק ומתי להמשיך

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 11/02/02 09:43 כט בשבט התשסב

שאלה

לרב שמואל אליהו שלום

לפני כ 7 חודשים הכירו לי משהי

אנו לא מרבים לדבר בטלפון (פעם/פעמיים בשבוע)

אך למרות כל הנ"ל אני מרגיש מן משיכה אליה

ואני בטוח שהיא מרגישה משהו כלפיי

בתחילת הקשר הצעתי לה ל"הגדיר" אותו בתור חברים אך אז נפרדנו

ולאחר חודש חזרנו להיות ידידים עד היום

רציתי לשאול את הרב האם עליי להמשיך את הקשר ולראות כיצד הקב"ה ינתב אותו או שעליי לנסות להגדיר את הקשר ואם לא מתאים לה - שניפרד???

תשובה

אם הקשר הזה יכול להביא משהו רציני – המשך בו ולא משנה ההגדרה. המשך בו חודשים שלוש ואם לא מתפתח – הפסק.
אם כבר עכשיו נראה לך שהוא סתם להעביר את הזמן ולא יכול לצמוח ממנו משהו רציני - עזוב אותו. הוא מונע ממך לבנות קשר עם מישהי אחרת. אף אחת לא תיצור קשר ולא יכירו לה מישהו שיוצא עם אחרת.
לכן בדוק את הענין וקבל החלטה.