מתגעגע... גילוי חיבה

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 12/12/10 02:51 ה בטבת התשעא

שאלה

בס"ד

שלום רב,

ידוע שאין שואלים בשלומה של אישה עקב צניעות, אלא בדרכי נימוס. השאלה היא, האם מותר לי להגיד לבחורה שאני נפגש איתה למטרות רציניות שאני מתגעגע/התגעגעתי? או שמא יש בכך גילוי חיבה יתרה?

אודה לתשובתך,

שבוע טוב.

תשובה

ב"ה

שלום רב.

אם זה קשר רציני (ולא פגישה ראשונה או שניה..)- מותר לך לומר מתגעגע, מותר לך לומר לה שאתה אוהב אותה.. (תבדוק רק שהיא "מכילה" את זה.. , כי לפעמים צד אחד רץ קדימה.. והצד השני.. הולך לאט..).

בשביל זה נפגשים.. בודקים התאמה שכלית, התאמה של שאיפות, וכן התאמה רגשית .. האם אתה אוהב אותה..

תבורך מפי עליון, אמן.

ברכה והצלחה.