משהו מפחיד

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 29/05/12 13:16 ח בסיון התשעב

שאלה

חלמתי משהו מפחיד

חלום צלול שהגוף משותק והמוח עובד

שהמשיח כאן!!!!! אני מנסה לצרוח ולהתעורר ולא מצליחה זה היה ממש אמיתי!!!אחרי דקה רק הצלחתי להתעורר עם דפיקות לב חזקות

מהזה מרמזז???

תשובה

בס"ד
שלום רב,

מתאור החלום לא נזכר בו משהו שעל פי ההלכה צריך בגללו לדאוג.
על פי רוב חלום משקף דברים שמטרידים את האדם או קשור לדברים שעסק בהם בערב, לפני השינה. תנסי להזכר בדברים שקראת או חשבת עליהם באותו לילה.

אם הדברים עדיין מטרידים יש נוסח בסידורים שאומרים אותו בזמן ברכת כהנים (מצוי יותר בסידורים ספרדיים) זה פשוט וקל ובודאי מועיל.