מריבה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 04/07/08 15:47 א בתמוז התשסח

שאלה

לרב שלום.

ברצוני לדעת האם יש מצב שהילדים במשפחה רשאים להתערב בריב שיש בין ההורים.ואם כן, אז איך יש לנהוג בכדי לשמור עדיין על כבודם?

תודה רבה, מצפה לתשובה בקרוב...

תשובה

ב"ה

שלום.

מריבה זה דבר מורכב , מסובך ועדין. ולכן אין תשובה חד משמעית .
על פי רוב ובדרך כלל לא כדאי ולא מומלץ לילדים להתערב ובודאי שלא לערב אותם או להשתמש בהם כאמצעי לחץ.

וכדאי לכם באופן מידי לפנות לגורמים מקצועיים ולשם קבת ייעוץ ועזרה (כדאי לפנות למחלקת הרווחה ולבדר עם עו"ס).

וצריך לפנות לסבורא עולם בתפילה ובתחינה ובבקשה מעומק הלב שהוא ישרה שכינתו בבית ויתן לבה ההורים אהבה ואחווה שלום ורעות אמן.

עיין גם ב:
https://www.kipa.co.il/ask/show/60553

בברכה,

עוזיאל אליהו,

.