מראות לא צנועים לבנות

חדשות כיפה הרב אפי קיציס 09/04/08 20:43 ד בניסן התשסח

שאלה

האם יש איסור לבנות לראות מראות לא צנועים לדוגמא סרט שיש שם קטעים לא יפים?

תודה מראש

תשובה

לשואלת שלום רב.
כן, גם לבנות אסור. אמנם אין אצל בנות הוצאת זרע לבטלה, אבל גם אצל בנות יש איסור של "ולא תתורו אחרי לבבכם ואחרי עיניכם אשר אתם זונים אחריהם" ובמלים אחרות, גם לנשים אסור הרהורי עבירה, מחשבות ופנטזיות על ענייני אישות. גם להן אסור לגרות את עצמן סתם ולהעסיק את המחשבה בעניינים אלה. גם הן עלולות להיות מושפעות ולעוות לחלוטין את תפישת עולמן ע"י צפיה במראות לא צנועים ויחסים עקומים.
בברכה
אפי קיציס