מקרה לילה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 16/11/10 12:58 ט בכסלו התשעא

שאלה

ראשית, תודה רבה על העבודה הקדושה שאתם עושים!!!

עלו לי כמה שאלות:

א. מה צריך אדם לעשות אם קרה לו מקרה לילה?

ב. האם הוצאת שז"ל פוגעת בצורה כזו או אחרת בעובר שיוולד בעתיד?

ג. האם צריך לידע את ארוסתי בעבר כזה?

בתודה מראש!!!

תשובה

ב"ה

לשואל שלום,
א.צריך לעשות תשובה, לפתח עולם רוחני שיספק לאדם תענוג עליון יותר, ללמוד הלכות אלו בקיצור שולחן ערוך ולהזהר מכל מה שמביא לזה.

ב.כל מצוה וכל עבירה משפיעה על האדם ויש השפעה על הילד, אבל זה שייך לכל איסור מצוה או מידה טובה.

ג.לא צריך לספר לארוסתך, זה סתם יפחיד אותה, היא לא תבין מזה, ובכלל על חטאים עושים תשובה ולא מספרים לאחרים גם לא לאישתו, "אשרי נשוי פשע כסוי חטאה"!

בברכה,

דני ארגמן