מצווה לפרסם

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 06/07/02 19:45 כו בתמוז התשסב

שאלה

בס"ד

כבוד הרב, שלום וברכה!

אני יותר משתפת אותך בהרגשה מאשר בשאלה.

יש בי רצון מאוד חזק ומעין כמיהה להיתחתן ולבנות בית. היו לי כמה הצעות שלחלקן נענתי ולחלקן לא.יש את בעיות הרווקות בחברה שלנו כי לא מודעים לכך,יכול להיות שאני יותר מידי לחוצה בעניין (אני בת 20) אבל מה לעשות שההרגשות הן כ"כ חזקים וגם כשרמזתי על כך שאני מחפשת ומעוניינת להכיר למי שיש אמצעים להכיר לי אז אח"כ שכחו מזה!

כולי תפילה גם לקב"ה ואני רואה גם סיעתא דשמיא אבל אני בטוחה שעומדים הרבה בחורות\רים מאחורי מה שאני כותבת. אנא, חייבים שהציבור שלנו יהיה מודע לכך ויפעל למען זה:ראשי ישיבות הסדר,ראשי מדרשות,אולפנות וכו'.

ישר כח,

תודה רבה ושניתבשר בשורות טובות בע"ה!

תשובה

ב"ה

נ. שלום וברכה.

כל מילה שכתבת--אמת .

ישנה אגודה שקמה בדיוק למטרה זו.

אגודת ישפה-026448422
מנהל אותה חיים פלק .

אנא ממך, אל תתבישי- פני אליהם.

בהצלחה,

עוזיאל