מפחדת

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 27/07/09 17:48 ו באב התשסט

שאלה

שלום,

שנה הבאה בעז"ה אני הולכת לעשות שירות לאומי ולעבוד עם חולי סרטן... אני מפחדת שהאמונה שלי תתערער..שיתעוררו בי שאלות שונות .. כמו כן אשמח לשמוע באיזו גישה יש לבוא לילדים כאלה קטנים שלמה מגיע להם להיות חולים במחלה כ"כ קשה.. וכמו כן הרבה פעמים המחלה חוזרת בשנית.. אם כך למה להילחם כשהסוף בהרבה פעמים ידוע מראש...

תודה רבה

תשובה

ב"ה

שלום.

ראשית נאחל לך הצלחה בשנת השירות .

אם בחרת ללכת למסלול כזה אז יש לך את הכוחות גם להתמודד . אני חושב שכדאי לך להתחיל ואם תגענה שאלות וכדומה אז תשאלי משהו ספציפי יותר .

ובאופן כללי אומר לך שיש לך תפקיד מרכזי בתהליך חיותם של אותם חולים. אשרייך!
השם עושה הכל בחשבון לטובת האדם ואין אנו יודעים חשבונו של עולם.זה נעלם מאיתנו. אך אנו צריכים לעשות את המוטל עלינו ולא עלינו המלאכה לגמור אך יש לכל אחד מאיתנו ייעוד ושליחות שאנו יכולים לפעול בעוצמה גדולה מאוד ולתקן את הדרוש תיקון בעולם.

את יודעת איזה מצווה גדולה זו לעזור לחולים? ואת שייכת לקבוצת העילית הזו.אשרייך!!

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.