מערכת יחסים זוגית עם גבר פלסטיני ממזרח ירושלים

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 08/01/12 02:04 יג בטבת התשעב

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני בחורה יהודיה בת 27 רווקה ולאחרונה קרה לי מקרה שלא חשבתי בדעתי שאי פעם יקרה לי.

נכנסתי למערכת יחסים עם גבר בן 24 ערבי פלסטיני תושב ישראל ממזרח ירושלים. הקשר הזה עם הזמן קיבל כיוון של חוסר כבוד אליי והתעלמויות ממני מהכיוון שלו וכו' אני מאמינה שזה מלמעלה ואלוקים לא רוצה שאני אלך איתו .

השאלה שלי מה התורה אומרת על מצב כזה ? האם עשיתי משהו חמור ובלתי נסלח? והאם לדעתך אני צריכה ללכת לרב כלשהו שיוציא אותי מהמצב ההזוי עם ברכה וכו' ?

לתשובתך אודה

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אין מקום לקשר זוגי עם גוי, בודאי לא אחד ממזרח ירושלים,

לכן צריך להפסיק את הקשר הזה באופן מידי.

מלבד זאת, סוג כזה של קשר מתחיל במילות חיבה, אהבה, פרגון אבל מהר מאוד האישה הופכת אובייקט להתעללות נפשית וגופנית.

חשוב שיהיה לך קשר עם דמות רבנית שתדריך אותך בבנית קשר זוגי בריא.

בהצלחה,

דני ארגמן