מעבר לאלפנה ממסגרת חרדית

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 13/10/13 00:58 ט בחשון התשעד

שאלה

ביתנו לומדת במסגרת בית יעקב שלחנו אותה לשם כי האפציה השניה היתה הממד הפריעה לנו מאד החוסר צניעות שם

אבל בשנתים האחרונות נהיה להמאד קשה בגלל הבדלים בהשקפות בין הבית לבית הספר (מסתכלים לאחור זה היה טעות לא חשבנו לעתיד)ולכן אנחנו רוצים לשלוח אותה לאולפנה האים המעבר יהיה לה קשה? היא ילדה מאד טובה וכבר קשה לה שהיא שונה ולכן אני רוצה שהמעבר יהיה לה קל ונעים

תודה

תשובה

בס"ד
שלום רב,

כדי לאפשר מעבר קל ונעים, היא צריכה לבקר באולפנות שונות, לפגוש את התלמידות ולהכיר אותן מעט. כך תוכל למצוא איזו אולפנא מתאימה לה.

עדיף שתעבור למקום שיש לה שם מספר חברות או בנות מוכרות.

בהצלחה!