מניעת הריון מסיבה כלכלית

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 30/06/05 13:55 כג בסיון התשסה

שאלה

אני בת 27 חחא יחדים סטודנטית (שנה א')נשואה לבחור דתי (גם הוא סטודנט) אני משתמשת באמצעי מניעה, אולם לא מרגישה נח עם זה כל הזמן מקננת בי התחושה שאני עושה משהו לא בסדר. אבל יחד עם זאת אני עושה את זה משיקול כלכלי נטו.האם זה בסדר?ומה עושים במקרה כזה?שלחתי את השאלה כבר בשבוע שעבר ולצערי לא קיבלתי תשובה לכן אני שואלת שוב

אודה על תשובתכם לכתובת הדוא"ל המצורפת

המון תודה על פעילותכם המבורכת

תשובה

שלום וברכה
קבלה היא בידי ממו"ר הרב ליכטנשטיין הי"ו שאיני עונה לשאלות אלו אלא בשיחה עם בני הזוג.
אשמח להיפגש אתכם, ואשמח גם אם יהיה לכם נוח יותר להיפגש עם תלמיד חכם סמוך אליכם.

כל טוב