מכנסיים

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 04/10/12 00:16 יח בתשרי התשעג

שאלה

אני דתייה, הפסקתי ללבוש מכנסיים לפני שנה.

אני מרגישה נוח ללבוש מכנסיים וג'ינסים, זה יפה עלי, זה משהו שמתאים להכל ולא קשה למצוא. עם חצאיות יותר קשה לי, אין לי הרבה חצאיות שאני אוהבת, וממה שיש לי כבבר נמאס לי ללבוש.

הרבה חצאיות חוזרות על עצמן, קשה לי למצוא משהו חגיגי במחיר טוב ואני אל עושה קניות הרבה. כשאני קונה אני משתמשת הרבה באותה חצאית עד אחרי בערך חודש שאני הולכת לחפש עוד אחת.

השאלה היא - אם זה יהיה בסדר שאני אלבש מכנסיים, ואני לא מדברת על מכנסיים קצרים, כי זה גורם לי להרגיש נוח עם עצמי?

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אשרייך שהפסקת ללבוש מכנסיים וקדמת את עצמך בתחום הצניעות!

אמנם קשה לך למצא בגדים מתאימים אבל זה לא מתיר ללבוש מכנסיים, כדאי לעשות מאמץ למצא פתרון לענין הגיוון בבגדים, לשאול חברות או קרובות משפחה.

ככה זה, לפעמים בשביל קיום הערכים שלנו אנחנו צריכים להתאמץ אבל בסוף המאמץ משתלם.

בברכה,

דני ארגמן