מחשבות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 19/05/13 01:23 י בסיון התשעג

שאלה

ההורים שלי טסו לחו״ל למספר שבועות והמחשבות בעקבות הטיסה מטרידות אותי מאוד. אני מתחילה לחשוב מחשבות שאולי הם לא יחזרו ואולי יקרה להם משהו. זה מביא אותי למצב של עצבות ודיכאון.

אמרו לי שאני צריכה לחזק את הביטחון שלי בריבונו של עולם. כיצד ומה עליי לעשות? תודה

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

זה לא בריא שאדם מכניס את עצמו לחרדות,

אבל זה קורה,

צריך להשתדל להסיח את הדעת מהמחשבות האלה כמה שניתן,

ויחד עם זאת אפשר להפנות את החרדה לתפילה, שלא יאונה להם כל רע אבל לא להתמקד רק בענין הזה כי זה עלול להגביר את החרדה, לכן צריך להבליע את התפילה הזו בבקשות נוספות על היחיד ועל הכלל.

בברכה,

דני ארגמן