מזל

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 11/04/07 21:31 כג בניסן התשסז

שאלה

בתקופה האחרונה אני מרגישה שהמזל לא מאיר לי פנים. אני בת 23 ומזה זמן רב שאני מחפשת מישהו רציני למטרות רציניות. לפני כשנה וחצי הייתי אצל רב והוא אמר לי שמישהו עשה לי כישוף ועין הרע ולכן כל ההצלחה שלי תקועה וכלום לא הולך לי.בנוסף לכך שאני לא מצליחה למצוא בן זוג מוצלח ורציני, ההרגשה הכללית שלי לא טובה. כבר המון זמן שאני מרגישה ריקנות בלב, כאילו משהו חסר לי בחיים, ותמיד יש בי איזושהי הרגשה של עצב. הייתי רוצה לקבל ברכה וגם ייעוץ על מנת שאדע מה עליי לעשות כדי לשנות את המצב ואת הרגשתי. תודה.

תשובה

ב"ה

שלום.

יהי רצון שהקב"ה יאיר לך פנים ויתן לחן ולחסד ולרחמים בעניין ובעיני כל רואייך. שיהיה לך ברכה והצלחה ובכל אשר תפני תצליחי אמן.

כדאי לך להשקיע בקריאת פרק תהילים כל יום. וכדאי לך להרבות בעשיית חסד עם הבריות.
את צריכה להתפלל להשם חזק ומכל הלב!!!

התפילה תשא אותך לגבהים ,
התפילה תתן לך עוצמה,
התפילה תתן לך שמחה ותקווה,
התפילה תחזק לך את האמונה.

השם מחכה לתפילה שלך ,הוא מעכב לך את ה "בחורים "
ו "תוקע " לך את המפגשים.
את צריכה לשחרר מבחינה רוחנית את מה שתוקע.
ואת זה עושים בעזרת תפילה.

והחשוב ביותר הוא לא לתת לייאוש לנצח.
מצווה גדולה להיות בשמחה תמיד.

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.