מוזיקה בספירת העומר

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 01/04/13 20:27 כא בניסן התשעג

שאלה

שלום רב ...

אני חיה חיים מסובכים קצת ויש לי נטייה לדיכאון והדבר היחיד שמשכיח לי את הצרות זה מוזיקה.

דבר חשוב לדעת.

אני שומעת מוזיקה מאוזניות ולא דרך רמקול ומדליקה בקולי קולות אני היחידה ששומעת את המוזיקה הסובבים אותי לא

ואני שומעת בישיבה ולא רוקדת או משהו פשוט יושבת ושומעת מוזיקה באוזניות ככה שאני לא בטירוף ובמצב רוח לרקוד או משהו כזה...זה פשוט גורם לי להירגע..

אני מאוד מקפידה לשמור את ההלכה כראוי ויש לי דילמה ענקית לדבי המוזיקה כי זה מדכא אותי לא לשמוע

האם מותר לי במקרה כזה?

תשובה

בס"ד
שלום רב,

מצאתי אצל 'חברים מקשיבים' תשובה יפה ומפורטת לשאלתך
http://www.makshivim.org.il/ask_show.asp?id=24755