מוזיקה במשחקי מחשב בשלושת השבועות

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 21/07/11 18:25 יט בתמוז התשעא

שאלה

בסיעתא דשמיא!

שלום הב

האם מותר לשמוע מוסיקה(שהיא שמחה) שמופיעה לי עם המשחק במחשב או אני צריכה לכבות את הרמקולים?

בתודה מראש

תשובה

ב"ה

שלום.

מוזיקה שמתנגנת תוך כדי משחק במחשב מותר לשמוע.
וכן מוזיקה שיש בפרסומת ברדיו לפני מהדורת חדשות וכן על זה הדרך.

אולם אם את רוצה באמת באמת באמת להרגיש מעט את צער חורבן בית המקדש ואת העובדה שעדיין אין לנו בית מקדש אז תשחקי במשחקי המחשב ללא המוזיקה.
תעשי משהו על מנת לשנות ולהתאים את עצמיך ואת התנהלותך עם הזמן המחיוחד הזה שבנקרא , בין המצרים.

ועייני גם תשובתי ב:
https://www.kipa.co.il/ask/show/29226-מוזיקה-בשלושת-השבועות

בברכה,

עוזיאל אליהו