מודה אני

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 20/03/08 13:19 יג באדר ב'

שאלה

שלום לרב!

ברצוני לשאול האם מותר לומר מודה אני במהלך היום ולאו דווקא ברגעים הראשונים בהם אני מתעוררת?

כמו כן התחלתי לומר מודה אני לא מזמן, ולכן זה כתוב לי בפלאפון..האם מותר לי להסתכל בפלאפון או שעליי להעתיק את זה לדף? ואם כן אז אשמח לדעת למה.

תודה רבה על הזמן היקר שהקדשת

ושיהיה חג שמח.

שני

תשובה

ב"ה

שלום.

הזמן של אמירת "מודה אני" הוא בזמן שקמים אבל אם את מרגישה צורך לומר את זה גם במשך היום או שלא אמרת אז זה בבוקר ואת רוצה לומר אז זה במשך היום אז בודאי שאפשר. (אפשר לקרוא את זה על צג הנייד)

ולגבי כל ברכות השחר גם אם את קמה מאוחר אז תגידי את ברכות השחר.

בברכה,

עוזיאל אליהו,

.