מה לעשות?!

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 10/02/15 13:54 כא בשבט התשעה

שאלה

בס"ד

שלום וברכה הרב.

ב"ה נכנסתי לעיסקי השידוכים. והכרתי משהי ודיברנו בטלפון והכל הלך ממש טוב ומיד הרגשתי שזה זה..

יום אחר כך היא שלחה לי הודעה שהיא חושבת שזה לא מתאים לה. וזה שבר אותי ממש...

אחרי כמה ימים היא כתבה לי שהיא חשבה על זה שוב והיא רוצה לנסות עוד פעם. אי אפשר לתאר את השמחה שהייתה לי.. אז נפגשנו והיה ממש כיף. ויום אחרי הפגישה היא אמרה שזה לא מתאים לה.. אני באמת לא יודע מה לעשות. אני לא יכול לחשוב על משהי אחרת, היא פשוט בול מה שאני מחפש... ואני ממש שבור עכשיו ומנסה להבין מה הקב"ה רוצה שאעשה... כאילו אם זה לא מתאים אז למה חזרנו אחרי הפעם הראשונה ואם זה כן אז למה כל הקושי הזה? וגם, כמה אני צריך להשתדל. כאילו אם לנסות שנחזור שוב או פשוט לקבל את הגזרה. אשמח לעצה מהרב..

תודה רבה!!!

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אם פעמים היא אמרה שלא מתאים אז צריך להניח לה,

גם לא כדאי להמתין לה, הרי עוד לפני הפגישה הראשונה היא הססה.

מה הקב"ה רוצה? חבל להשקיע בזה אנרגיה, תן לו לנהל את העולם,
בעתיד תוכל להסתכל אחורה ולראות איזה רווח קבלת מקושי הזה.

בברכה,

דני ארגמן