מה לעשות לה?

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 05/07/07 02:03 יט בתמוז התשסז

שאלה

בעהי"ת.

שלום כבוד הרב.

שמעתי פעם שישנה סגולה להגיד שיר השירים בשביל זיווג הגון.שמעתי שאותו אדם אומר את זה בשביל עצמו..במשך 40 יום,לאחר חצות.

אני מכירה מישהי טוב-חברה של המשפחה ,היא כבר בת 30 ואני מאד רוצה שתתחתן ואני באמת רוצה לעשות השתדלות.אני בסה"כ נערה..קטנה יחסית בשביל להכיר לה מישהו..אז חשבתי על הדרך הזו,שאני אגיד בשבילה את שיר השירים בכל לילה משך 40 יום.(מבלי שהיא תדע).

האם זה ראוי? שייך..?

תודה רבה כבוד הרב.סליחה על האריכות.

תשובה

ב,ה

שלום.

זה בהחלט ראוי שתתפללי עליה שהיא תמצא את החצי השני שלה. ויהי רצון שהקב"ה ישמע את קול תפילתך הזכה ויאזין לעתירתך וכל הרווקים והרווקות ימצאו את החצי השני שלהם במהרה אמן. (את "הסגולות" למיניהם תשאירי לאחרים...)
אגב, כשאברהם אבינו רצה לחתן את בנו יצחק וכשיצחק אינו רצה פרי בטן הם לא השתמשו בסגולות אלא הם התפללו באופן ישיר לאבינו שבשמיים.

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,