מה לעשות בתשעת הימים

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 31/07/11 15:21 כט בתמוז התשעא

שאלה

שלום רב ,

האם מותר להאזין לשירי קודש בתשעת הימים ? הם עוזרים לי להתקרב ולהתחבר לקב"ה .. או רק לווקאלי , או שבכלל לשום שיר מכל סוג שהוא?

ושאלה נוספת , היות ובתשעת הימים אסור לצאת לטייל וכו' החלטתי שאלמד משהו , מה אפשר ללמוד בתשעת הימים ?

תודה מראש !

תשובה

ב"ה

שלום.

1)עיין בהרבה תשובות שנכתבו כבר באתר בנושא זה.
2)ספר ירמיהו עם דעת מקרא ,ספר איוב , ספר מלחמות היהודים של יוספוס פלביוס ,פרקי אגדות החורבן בתלמוד במסכת גיטין, סרטים בנושא במקדש וכדומה.
תברר במקום מגורך היכן מתקיימים ימי עיון או שיעורים והרצאות בנושאים שקשורים לימים האלו ותלך לשם.

ועיין גם תשובתי "מה לתקן בימים אלו " ב:
https://www.kipa.co.il/ask/show/29886

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.