מדרשה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 11/08/09 20:09 כא באב התשסט

שאלה

שלום רב!

לפני זמן קצר יצא והציאו לי לצאת עם בחור זה ממש התגלגל ונפגשנו ממש משמיים..

הוא רצה שניצא והסכמתי ...יצאנו והיה חיבור

אבל אח"כ חשבתי על זה והיו לי קצת חששות לגבי ההמשך כי אני צריכה להתחיל עוד מעט מדרשה אז זה נגמר...

ואני מתלבטת עדיין אם עשיתי תדבר הנכון...

אני חושבת שלפחות בהתחלה אני יכנס בראש שקט וישקיע בעצמי במדרשה ויגבש לעצמי דברים שעדיין אני חושבת שאני צריכה לעבוד עליהם...

אני אשמח לשמוע מה הרב חושב בעניין תודה רבה!

(דרך אגב לפני כן הייתי בקשר כושל שפגע בי נורא והיה לי נורא קשה והמון זמן לצאת ממנו).

תשובה

ב"ה

שלום.

מדברייך בשאלה ניכר שסיימת שמינית כעת, ואם זהו המצב עדיף לך ללכת ללמוד ולחזק את עצמך ולהגיע יותר בשלה למסגרת הנישואין.
ואם את שנה או יותר אחרי השמינית, אז כבר חיזקת בעצמך צדדים באישיות, והתבשלת עוד קצת עם עצמך, ולכן הייתי ממליץ שתחזרי לקשר עם הבחור.

בברכה,

עוזיאל.