מגע בן גבר לאישה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 03/10/06 15:51 יא בתשרי התשסז

שאלה

מס טלפון -

טלפון נייד -

הבקשה - שמי ד. ואני בת 14 צעירה מאוד....בזמן האחרון קיבלתי על עצמי כמה דברים להתחזק באמונה..והצלחתי אך נשאר לי פגע מהעבר בו אני וגבר התנשקנו...כעת לאחר שהתחזקתי אינני רוצה בקשר של מגע ועוד לכך למצוא קשר מתאים רק בגיל מאוחר יותר המתאים לנישואים...

לכן אני רוצה לדעת מה לעשות כדי לכפר על חטא זה...

תשובה

שלום וברכה
ב"ה, יש לנו הלכות מסודרות לענייני תשובה.
מה עושים ? קודם כל את מה שכבר עשית. מחליטים בצורה חד משמעית לעזוב התנהגות לא נכונה, ומחליטים לנהוג רק נכון, ולקדש את עצמנו בדרך הנכונה והראויה.
לאחר מכן עושים תיקון בו אנו מקבלים על עצמנו לעשות משהו יותר חזק בתחום הצניעות כדי לחזק את הכיוון בו אנו הולכים.
ולאחר יום הכיפורים שמחים בחג הסוכות.

כל טוב