מבולבללת ממנו

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 28/07/08 14:09 כה בתמוז התשסח

שאלה

שלום!

אני בת 18 (וכך גם הבחור שאני אדבר עליו!).התחלתי קשר עם בחור דרך התכתבות (בטעות).בהחלה זה זרם-ועברנו לפלאפון.עכשיו הוא רוצה שניפגש בעיר שלו-לי אישית יש בעיה להיפגש כשאני עוד לא מכירה אותו!אמרתי לו את זה והוא לא הבין את זה.בהמשך גם התברר שהוא אומנם דתי, אך הולך בלי כיפה וכן מעשן! חוץ מזה הסברתי שאני מעוניינת להתחיל לשמור נגיעה-ואז הוא אמר שזה ממש מפריע לו והחלטנו שכדאי שנחתוך.רבע שעה אחרי הוא שוב התקשר ושאל אם כן ניפגש..שאלתי מה הטעם..הוא לא הכי הסביר!!..אני באמת לא יודעת מה לעשות!!..עדיף לחתוך את זה מעכשיו?כשעדיין לא נקשרתי אליו כל כך?

אודה לכם על עצה מהירה!!

תודה רבה!!

תשובה

ב"ה

שלום.

[לנתק את הקשר איתו . ובאופן מידי ומוחלט!!!!!!]

הרי אם היו מציעים לך את הבחור הזה עם הנתונים האלו בודאי היית אומרת :[לא .]!!
אלא מה? את הכרת אותו בדרך של שוטטות שזו דרך מסוכנת מאוד כיוון שהיא לא נשלטת לא מכוונת ע"י השכל שבראש מראש.
כאילו פגשת אדם ברחוב ובאקראי .זו לא הדרך הטובה להכיר!!! ובודאי לא כעת .
הרי את בת 18 הרגע גמרת את הבגרויות שלך יש לך שנה שלמה של שירות לאומי (ואולי גם פסיכו') אז כדאי לך להשקיע את הזמן הזה שלפני השירות בחיזוק הקשר עם חברות .- טיולים שחנש"ים ועוד. מה לך ולקשר כזה מפוקפק ולא ראוי עם הבחור הזה? למה את צריכה לסבך את עצמיך כעת איתו?
השכל שלך אומר לך את זה , את מרגישה את זה אז תשמעי בקולם!

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.