לקראת חתונה פלא

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 17/04/12 02:02 כה בניסן התשעב

שאלה

שלום כבוד הרב!

יצאתי עם מישהו יותר מ3 שנים וב"ה החלטנו להתחתן וכבר ההורים נפגשו.

ההחלטה הייתה קשה לשנינו כי הקשר ידע עליות ומורדות אבל שנינו רצינו בזה כבר הרבה זמן ואנחנו אוהבים אחד את השני מאוד והחלטנו להתגבר על הפחדים.

פתאום אחרי שהחלטנו התחיל להפריע לי שהוא נמוך..תמיד ידעתי את זה ואף פעם זה לא הפריע לי ופתאום הוא נראה לי נמוך וזה מפריע לי ואני פוחדת שזה ימשיך להפריע בעתיד ולא אוכל לאהוב אותו בצורה שלמה.

חוץ מזה עולים כל מיני חששות למה אין לנו את האורות שיש לכל זוג שמתחתן ואצלנו דברים קצת יותר רגועים ועם הרבה חששות.

בסופו של דבר אני אוהבת אותו מאוד ורוצה בעז"ה להמשיך לאהוב אותו כל חיי ושדברים בו לא יפריעו לי ורק האהבה תגדל.

הוא בן אדם מיוחד, סבלני דואג ואכפתי ואני רוצה שנצליח בעז"ה.

יש דרך להעלים את החששות וכן את המחשבות על הגובה שלו?

בתודה מראש

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אשמח לייעץ לך בפלפון 052-7710491

בברכה,

דני ארגמן