לנתק קשר?! -דחוף

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 09/06/02 12:02 כט בסיון התשסב

שאלה

יש לי חבר כבר חצי שנה. אנחנו בקשר מאד טוב ובהחלט יכול להוביל למשהו רציני (חתונה...) הבעיה הקטנה (שהיא לא כ'כ קטנה...) היא שאנחנו עוד קצת צעירים (17 ) ונראה לי שזה טיפה מוקדם מדי "לסגור עתיד"... השאלה היא מה עלי לעשות, האם לנתק קשרים ואם ירצה ה' הם יתחדשו עוד כמה שנים או להמשיך את הקשר הזה? עלי לציין שאנחנו שומרים על איסור נגיעה וכן מקפידים על אי שהייה ב"יחוד.." וניתוק הקשר כמובן יהיה מאד קשה לשנינו מכיון שאנחנו גרים באותו מושב ומתראים אם לא רק אנחנו אז במסגרת שבטית.. (בנ"ע) אודה לך אם תוכל לענות לי בהקדם

תשובה

ב"ה
רחלי שלום.

דווקא בגלל שאתם גרים באותו יישוב אני חושב שלא כדאי לפתח את הקשר הזה.

דעי לך אם אהבתכם אמיתית היא והקשר שלכם נאמן,
הוא לא ילך לאיבוד! מפני שדבר אמיתי לא נעלם.
קשר אמיתי קיים לנצח.
ולכן אם אתם מתכוונים להתחתןבקרוב--מ ז ל -ט וב!!.
ואם לא אז להיכן אתם מובילים את הקשר?

כן ,אני יודע שלנתק קשר זה קשה,אבל לצאת ממנו אח"כ כשהוא מסתבך-קשה עוד יותר.

אז למה לכם להעמיד את עצמכם בניסיון?

בהצלחה,
עוזיאל