למה הפיגועים

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 03/03/02 17:26 יט באדר התשסב

שאלה

אני נערה שמאמינה אמונה שלמה בקב"ה ובמעשיו אבל בעת האחרונה אני מתחילה לחשוב, כל המצב הבטחוני הקשה גורם לי לחשוב על הרבה דברים שעד עכשיו לא חשבתי, אני לא יכולה לקרא לזה סדקים באמונה אבל זה בכל זאת משהו שמציק. למשל:אתמול בלילה מוצש"ק פרשת כי תישא, מחבל מתפוצץ ליד ביה"כ של חוזרים בתשובה??? קצת קשה לי להבין איך ה' מעניש חוזרים בתשובה או בכלל אנשים חרדים שגרים בשכונה הזאת? איך ה' מאפשר שיהודים דתיים, מתנחלים, יהרגו?? כל המצב הזה גורם לי לחשוב על הכל מחדש - איך אפשר להשאר מאמינים באמונה שלמה אחרי כל זה?!?

תשובה

אני מציע לך לקרוא את מאמרו של הרב אלטמן https://www.kipa.co.il/magazine/show.asp?id=1152