ללא שם

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 05/03/12 19:23 יא באדר התשעב

שאלה

שלום וערב טוב כבוד הרב.

רציתי לשאול שאלה השתדל לקצר.

אני וחבר יוצאים כב 7 חודשים בורך השם לפני חודש לערך החלטנו והוא הציע לי להתחתן הסכמתי וסיכמנו הלכנו להורים שלי הם ישבו ודברו איתנו והסכימו והם איתנו שמחים ומברכים.

אך הורין לא מסכימים לפגוש את הורי, אבין גם קצת ילדותי ואוהב לדבר שטיות(הוא חוזר בתשובה כבר כמעט 3 בתשובה)הורים לא דתים.

אז גם אמא שלו לא מסיכמה לפגוש אותם וכולם אומרים לנו שאנחנו לא מאורסים עד שהם יפגשו וזה לא יקרה לא בשנה הקרובה הם קיבלו ובמבינים שאנחנו רצינים בענין אני כבר עצובה ומתווסכלת מזה שאנחנו לא מאורסים.אם המצב ככה צריך לחכות עוד נשה מה כבוד הרב אומר?

תודה רבה. כל טוב. הודיה.

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

כיום אין למושג אירוסין משמעות,
אלא אם החלטתם להתחתן - אז אתם מאורסים, כפי שמכנים זאת היום.

לא הבנתי למה הם לא רוצים להפגש עם הוריך? יש להם הסבר? יש להם סיבה להתנגדות?

צריך לבדוק מה הסיבות ולטפל בהם,

אשמח לעזור אם תפרטי 052-7710491

בברכה,

דני ארגמן