לימוד לפני החתונה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 18/07/07 09:23 ג באב התשסז

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב !

בעז"ה בשעה טובה אנחנו מתחתנים עוד ארבעה חודשים . והיינו רוצים לדעת על איזה ספרים היית ממליץ שנלמד יחד ולחוד לקראת החתונה.

תודה רבה !

תשובה

ב"ה

שלום.

ראשית נאחל לכם מזל טוב.!!
ויטהי רצון שבורא העולם בקיניין ישלים זה הבניין אמן.

כדאי לך להפגש עם מדריך חתנים מוסמך וכדאי שהיא תפגש עם מדריכת כלות מוסמכת.וכך תלמדו לקראת החתונה.

ואם אתם רוצים ללמוד איזה דבר ביחד אז לא הלכות טהרת המשפחה אלא דברים אחרים שמושכים את הלב [זה לא צריך להיות "כבד" אלא מתאים ]וגם ההספק לא כ"כ חשוב אלא העומק. ובהתאם לאישיות הרוחנית של כל אחד מכם תחפשו את הספר הראוי לכם.

ואם לא תמצאו או שקשה לכם להחליט אז כדאי ללמוד ספר הלכות .

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,