ליווי לחופה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 30/08/06 21:40 ו באלול התשסו

שאלה

אני מתחתן עוד מעט. וההורים שלי גרושים. אבא שלי התחתן שוב. וההורים של הכלה גם גרושים. רק שאף אחד מההורים שלה לא התחתנו שוב. אם אבא שלי ואשתו ילוו אותי. זה יצור מתח לגבי אמא שלי הביולוגית. הבנתי שצריך דווקא זוג נשוי לליווי הזה. מה הכי כדאי לי ולכלה לעשות?

תשובה

שלום וברכה
זו שאלה עדינה מאוד שצריך ללכת בה על קצות אצבעות כדי שלא לפגוע באיש.
הדבר הנכון הוא שאת הזוג ילווה זוג נשוי, ומי שהוא גרוש יתלווה. לא שייך בשום אופן כי אבא שלך ואשתו ילוו אתכם בשעה שאמך נמצאת שם. הדבר הנכון יותר לעשות הוא אח וגיסה או אחות וגיס שילוו, והם יהיו הזוג הנשוי, ואילו ההורים הביולוגיים יהיו יחד עמם. אפשרות אחרת היא דוד ודודה וכדו'.

כל טוב ושיהיו לכם שמחות גדולות