להתחתן איתו או לדחות ?

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 29/08/02 14:13 כא באלול התשסב

שאלה

אני בחורה בת 24 כמעט בת 25 ויצאתי כבר מספר פעמים - לפני חודש התחלתי לצאת עם בחור והפעם אני מרגישה שזה מאד שונה משאר היציאות שלי - הפגישות מאד זורמות שלו ומאד כיף לנו ביחד ואנחנו נפגשים המון - והתחלנו כבר לדבר קצת על חתונה - הבעיה שלי שמראש כשהציעו לי אותו אז אמרתי שננסה אבל הרבה דברים לא התאימו לי - מבחינת מה שהוא עושה, עובד, מבחינת מראה ועוד מספר דברים קטנים - אבל במשך הזמן וההכרות כל הדברים הללו התגמדו ואני מרגישה שזה טיפשי לשלול על זה - כי אני כבר אוהבת אותו ככה כמו שהוא והוא אותי - שנינו רוצים לחכות עם חתונה ולא להתחתן בזמן הקרוב (לפחות חצי שנה לחכות) והשאלה היא: אנחנו החלטנו קצת להאט את הקצב - ולהיפגש פחות ואני חשבתי על חופשה בחו"ל קצת לחשוב ולהתנתק - האם זה יועיל? או שכדאי לקדם את הקשר ולהתחתן?

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

להתחתן כמה שיותר מוקדם !!!!!

אם אתם מרגישים שזה זה... אז קדימה.
למה לדחות ולחכות ולתת אפשרות ל..שטן לקלקל.

התקופה הזו בין ה"אירוסין" לנישואין היא תקופה רגישה!!!!!!

כל וויכוח קטן הופך לגדול כי עדיין לא ....
כל התערבות של ההורים או הדודות הופך לפיצוץ...

אם החלטתם להתחתן אז כמה שיותר מוקדם עדיף !!!
שיהיה לכם כמה שיותר זמן לבנות ביחד את הבית חבל"ז.

מזל טוב.

עוזיאל