להתחזק הכי שאפשר.

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 26/06/11 00:43 כד בסיון התשעא

שאלה

בס"ד :)

שבוע טוב ומבוררך!!

קודם כל אני רוצה להודות לכם, אתם ממש עוזרים לי,זה טוב שיש לאן להפנות את השאלות,תודה רבה.

אז ככה, אני בשלב של להתחזק בכל הכוח , ואני צריכה עזרה של רב, שיכוון ,שידריך,כי אני רוצה להתחזק- אבל, התורה יכולה להיות טובה ומענגת אך היא יכולה להיות גם להרוס אם לא משתמשים במינון הנכון ובצורה הנכונה, ואני באמת מרגישה שאני בשלב של להתחיל להתחזק

יותר,אני משתדלת וב"ה מתפללת 2 תפילות ביום!ב"ה ,ואני רוצה לקחת על עצמי עוד דברים,ואני חייבת הדרכה!כי בתכל'ס ,אין לי מה לבזבז את הזמן(בעיקר עכשיו- בחופש)

אז מה שהייתי רוצה לדעת זה אם יש את האפשרות שרב ידריך אותי ויגיד לי מה אני יכולה לעשות כל יום על מנת למצות את כל מה שאני יכולה..

הייתי רוצה לארגן לעצמי משהו מסודר..

אני מקווה שבעז"ה תבינו למה אני מתכוונת,תודה מראש.

שיהיה שבוע טוב!!

תשובה

ב"ה,

שלום,

ישר כח גדול על הכנות והמאמץ שלך,

שתזכי להתעלות בכל,

את צריכה להיות מחוברת לרבנית או מדריכה שתדריך אותך צעד צעד מעלה מעלה,

חשוב לחפש מקומות התנדבות כדי לעסוק בדבר יצירתי,

אפשר גם להתקשר אלי,

בברכה,

דני ארגמן