להתאמץ ולהשקיע על בחור?

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 29/04/12 13:25 ז באייר התשעב

שאלה

אני בחורה חילונית ולפני חודשיים בערך הכרתי בחור דתי, (הוא המנהל של חברה חיצונית שעובדת איתי)

אותו בחור התחיל לדבר איתי וניסה להזמין אותי לצאת איתו לדייט, אך עקב חוסר זמינות לא יכולנו להפגש. אני מאוד מחוברת לדת ומקווה שבע"ה בהמשך אני אוכל להתחזק ולחזור בתשובה. התחלנו לדבר הרבה בהודעות אך לא יצא לנו להפגש מחוץ למסגרת העבודה, והוא אמר לי מספר פעמים שהוא רוצה כבר שנצא ושנוכל לבדוק לאן היחסים האלה מתקדמים ושהוא לא רוצה לפספס אותי, הוא לא מרגיש בנוח עם כל ההתכתבויות כי במידה ולא ילך לנו אז אחד מאיתנו יפגע והוא לא רוצה שזה יקרה

אני לא מצליחה להוציא להוציא אותו מהראש וכרגע הוא דיי התרחק ממני ואני יודעת שהוא בן אדם טוב, והוא הולך לשיעורי תורה לפחות פעם בשבוע, ושאם אנחנו ניהיה ביחד אז אני אצליח לחזור בתשובה.

בבקשה תעזור לי, אני רוצה לדעת אם כדאי לי להשקיע על בן אדם שכרגע לא מראה שום יחס, למרות שעד לפני שבועיים הוא ממש התלהב.

אני רוצה שזה יצליח.

תודה מראש

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

כדאי להשקיע,

אי אפשר לדעת מדוע חלה ירידה בהתענינות שלו,

יתכן שזה בא מלחץ עבודה, או בגלל המרחק,

חבל להשאיר דברים באויר,

תנסי לברר אופן ישיר היכן הוא עומד מבחינת הרעיון,

כמובן, חשוב שתתאמו ביניכם את כל הנושא של קיום מצוות, צריך לדעת שכל אחד יצטרך לעשות מאמץ תחום הזהה,

בהצלחה,

דני ארגמן