לאיפה הלכו כל התפילות?

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 21/08/05 18:38 טז באב התשסה

שאלה

כבר הרבה זמן אנחנו וכל עמ"י מתפללים לביטול הגזירה הנוראית שנגזרה על עמ"י, הרבה רבנים עודדו אותנו במשך כל התקופה שההתנתקות תתבטל והנה עכשיו רגע האמת וההתנתקות בעיצומה???

עוד דבר שצינו לשאול האם זהו לא חילול ה' גדול,

ישנם הרבה חילונים שאומרים עכשיו אתם רואים איפה האלוקים שלכם שאתם מתפללים אליו כל הזמן, שיבוא ויציל אותכם עכשיו?? ישנם כאלה שעוד אמרו מתחילה, שכל התפילות שלנו לא יעזרו וההתנתקות תבוצע. מה לומר להם עכשיו???

תשובה

בס"ד

בודאי שהגירוש הזה הוא חילול ה' גדול. אלוקים נשבע לאבותינו שהארץ הזו תהיה של בניהם והנה היא הולכת לנכרים.
על זה בדיוק קראנו בתשעה באב במגילת איכה. "זכור ה' מה היה לנו. הביטה וראה את חרפתנו. נחלתנו נהפכה לזרים. בתינו לנכרים".
זאת חרפה!!

זה גם חילול ה'. כך כותב יחזקאל: "וחיללתם את שמי בגוים. באמור אליהם עם ה' אלה, ומארצו יצאו".
יצאנו מארצו של הקב"ה וזה חילול ה' נורא.

בקריאת שמע אנחנו קוראים כל יום פעמים כי אם אנחנו לא נוהגים כפי שצריך אנחנו מאבדים את הארץ שאלוקים נשבע לאבותינו.

לצערינו אנחנו רואים שאנחנו מאבדים את הארץ ועושים חילול ה' במו ידינו. הערבים לא הצליחו לגרש אותנו בכל מלחמותיהם. הם ירו פצמרי"ם ובניסי ניסים לא קרו לנו אסונות. הם לא הצליחו - כי ה' שמר את השבועה שהבטיח לאבותינו.
אבל אנחנו יכולים להזיק לעצמינו. ממש כפי שכתוב בקריאת שמע. ואנחנו יכולים לחלל שם שמים בשטויות שאנחנו עושים.

נכון זה לא את. זה שרון. הרבה עזרו לו להביא את מלאכתו הרעה אל הפועל.
הליכודניקים שהתנהגו כפחדנים. (לא הציבור רק הנציגים).
החרדים ששיתפו איתו פעולה. (לא הציבור רק הנציגים).
הציונות הדתית שהלכה איתו. (לא הציבור רק הנציגים).

מסקנה! אנחנו צריכים היום לחזור בתשובה. לא רק תשובה פרטית - "תשובה ציבורית".

זה תלוי בי ובך ובכל הקוראים. לשים נציגים בכנסת ובממשלה שהם אנשי חיל. שלא מוכרים את אמונתם בשביל שום כבוד וטובת הנאה.

אני מאמין שנפשו של חרדי ממוצע נוקעת מהסחר מכר של הפוליטיקאים שלו. נותנים יד להרס משפחות ובתי עלמין ובתי כנסת - העיקר שיבנו בית כנסת לאנ"ש. כך אנשי ליכוד וכך אנשי מפד"ל.

אם נעשה תשובה ציבורית - אפשר ללכד את כל הכוחות הטובים לקחת את המדינה מהידים של אלה שהביאו אותה למקום ראשון בעולם בשחיתות שלטונית. בסחר נשים. בתועבות גדולות.

באופן פרטי - אנחנו צריכים להתנקות מהתרבות הרעה הזו. מכל אלה שליגלגו על הדמעות של המפונים. מכל אלה שכיסו אל העוולות של שרון וחבריו לשם ההתנתקות. (האתרוג). מהרדיו והטלויזיה. לא לתת להם כוח.
לא קבל מהם כלום!! רק כך נוכל לקחת מהם את ההגה של המדינה.

ולשאלתך. שום תפילה ושום דמעה לא הלכה לאיבוד. העובדה שלא נשפך דם עד עתה היא נס גמור. למרות כל ההסתה - החיילים לא נפלו במלכודת ולא הפעילו כוחות רעים. אבל העיקר הוא שאנחנו מאמינים שהבטחת ה' לרחל תתקיים ומהר. ושבו בנים לגבולם. אמן

ראי על ההבטחה "היה לא תהיה"
https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=69629

בהצלחה