לאחרונה אני רואה פרפרים גדולים יחסית

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 28/04/13 02:16 יח באייר התשעג

שאלה

לאחרונה אני רואה פרפרים גדולים יחסית דווקא לפני ימי בל"ג בעומר כשהייתי במקווה האר"י בטיול מאורגן לקברי צדיקים ביציאה מהמקווה ראיתי פרפר בצבע שחור וחום ממש ענקי ברוחב 10 ס"מ ואני מנחש אולי זה פרפר מהנשמה של נפטר הפך לפרפר שמסתובב במקווה ליד בית עלמין של צפת, כעבור יומיים גם אני רואה שני אותו סוג פרפרים אבל קטנים יותר בערך 6 ס"מ ושני בערך 4 ס"מ האם זה אומר משהו או שנשמה של מישהו או סתם פרפרים מעופפים מבית לבית במקרה?

תשובה

שלום!

אין לייחס לפרפרים שראית כל חשיבות.

כל טוב!