כשרות של שוקלד

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 13/09/10 12:20 ה בתשרי התשעא

שאלה

שלום רב,

שמי חן. קיבלתי שוקולד וחפיסת עוגיות מתנה לחג. שניהם תוצרת חו"ל, ורשום עליהם כשרות בד"צ חוג הרמב"ם צרפת, אך לא רשום את אישור הרבנות הראשית לישראל. אני אוכלת שוקולד אם אבקת נוכרי, ולגבי העוגיות רשום אפיית ישראל. ורציתי לדעת האם הם כשרים?

תודה, חן

תשובה

ב"ה

שלום.

תבדקי שוב האם יש או אין לזה אישור כשרות של מחלקת הייבוא ברבנות הראשית לישראל.
במידה ויש לזה אישור של הרבנות הראשית זה בסדר (בתנאי שזה טעים..).
מספר הטלפון לבירור ברבנות הראשית הוא : 025313131

בברכה,

עוזיאל אליהו,

.