שאל את הרב

כשרות לפסח

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 07/03/14 12:38 ה באדר ב'

שאלה

האם אני יכולה לשמור פרורי לחם לאחר הפסח? אם אני מוכרת את זה, יחד עם כל החמץ לפני החג? וגם האם אני יכולה לשמור שניצל לא מטוגן, שמפוזרים עליו פרורי לחם לאחר הפסח, גם אם אני מוכרת עם כל החמץ? אשמח אם תוכל לענות לי לפני פסח.

תודה

ענת

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

מעיקר הדין תותר למכור חמץ לפני פסח ולהשתמש לאחר הפסח,

אבל ראוי לתכנן איך לגמור את כל החמץ הגמור לפני פסח.

בברכה,


דני ארגמן

כתבות נוספות