כפיה דתית

חדשות כיפה הרב שי פירון 25/03/02 07:07 יב בניסן התשסב

שאלה

שלום כבוד הרב אני לומדת ב...., כול יום שאני ב... הדת שלי מתערערת.

אני חושבת שהאדם שמנהל את חטיבת הביניים לא עושה שום דבר טוב רק חילול ה'

ואני לא יכולה לסבול את זה יותר, ולבית ספר חילוני אני וגם הורי לא רוצים ואני לא רוצה בית ספר חרדי מה עושים?

בתודה...

תשובה

ב"ה

שלום לך,

אני בטוח שהאמונה שלך לא תלויה באדם אחד. לא יתכן שהמפגש שלך עם דמות כזו או אחרת יקבע את עומק האמונה שלך.

ההליכה לבית ספר לא תפתור לך את הבעיה. שם אין חילול ה'?
וההליכה לבית ספר חרדי נוגעת לשאלה מהותית הנוגעת לתפיסת העולם לדרכי עבודת ה'.
לכן התגברי על הזיהוי של כל התורה עם מנהל כזה או אחר והשתדלי לדבוק במי שמקרב אותך לעבודתו ית'. אשמח לעמוד לרשותך.

בברכה,

שי