כללי

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 14/06/11 18:53 יב בסיון התשעא

שאלה

כבוד הרב.

1.האם יש עניין שלא לשרוק בבית?

2.התחתנתי לא מזמן הנני גר בבית אשר זה בניין 2קומות שבעל המקום משכיר בו כמה יחידות דיור,אני צריך לעשות חנוכת בית,וייתכן וזה לא בטוח עדיין שנעבור לדירה שממול ושוב אני אומא שזה דלת מול דלת מה הדין?אני צריך לעשות חנוכת בית או לא?

3.כבוד הרב אני ואשתי נשואים כמה שבועות ברוך ה׳ והיא התחילה עם חצי כיסוי כי קשה לה,מה עוד אוכל לומר לה שיחזק אותה ?

תשובה

ב"ה,

1. אין הלכה שלא לשרוק בבית, העיקר שלא יפריע לאחרים.

2. אנני יודע.

3.תגיד לה שאתה שמח שהיא התחילה לכסות את ראשה, ושאין מאושר כמוך בעולם. וזהו!

מזל טוב,

דני ארגמן