כישוף ושירים

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 30/12/01 15:30 טו בטבת התשסב

שאלה

כבוד הרב,

ראיתי שלגבי תשובה על כישוף נכתב שאסור להזכיר שמות של מלאכים. אני שומעת שירים של עדי רן ובו הוא אומר מילה מסוימת ואני לא יודעת אם זה שם של מלאך או לא אבל אני לא יכולה לכתוב לך את זה עכשו. בכל אופן כל פעם שאני שרה את השיר אני אומרת את זה. אתה חושב שיכול להיות שזה שם של מלאך? כי השיר הוא מעין קטע של מכתב שרשם ר' נחמן מאומן. וזה עוזר לי לומר את זה, אולי זה פסיכולוגי, אולי לא. בכל אופן מה לעשות?

אודה לך אם תעזור לי מכיון שזה מאוד חשוב לי!

-תהילה-

תשובה

בס"ד
לתהילה שלום

כיתבי לי את המילה שנאמרת בשיר עם הפסקת קוים לדוגמא את המילה "שלום" כיתבי בצורה כזאת - ש-ל-ו-ם
ואדע מה היא המילה הנאמרת.