כיצד להתנהג עם מתבגר

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 11/04/10 19:14 כז בניסן התשע

שאלה

בני בן ה14 מרבה להעדר מבית הספר בכל פעם יש לו ספור חדש לא פעם יצא מהבית כביכול לכוון הבית ספר המתין שיצאתי לעבודה חזר הביתה ישנו חוסר אמון מוחלט לאחר שבדא כל כך הרבה שקרים

זה הבית ספר השני השנה לא מצליחה להבין מה הוא רוצה הפנאי שלו עובר בבטלה ללא תכלית

אני מרגישה בארץ המרדפים כל הזמן מחפשת אותו וצריכה לודא שמה שהוא אומר אכן אמת יש לי פחד נוראי לאבד אותו במחצית הראשונה נסינו פנימיה משם נשלח הביתה על אי עמידה בכללים לא נכנס לכיתה מוטיבציה אין לא לדבר על התמדה ממש מלכוד מסרב לשתף פעולה עם איש מקצוע אנא עזרתכם בכבוד רב

תשובה

בס"ד
שלום רב,
מציע לכם לגשת לאיש מקצוע, אפילו למספר פגישות, כדי לגבש תגובה הנכונה להתנהגות של הבן.