כיבוד הורים

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 20/05/11 15:22 טז באייר התשעא

שאלה

לכבוד הרב שלום!!

אם אני לא מרגישה בנוח בבית שלי מבחינת ההורים ואני משתדלת לעשות כל שביכולתי כדי שיתייחסו אלי כמו לכל אחד אחר

האם רצוי שאני יגיד להם את זה שאני פגועה מהם והכל או שזה חוסר כיבוד הורים?

תשובה

בס"ד
שלום רב,

כפי שזה נשמע בשאלה - את פגועה וכועסת, לכן התגובה שלך בברור אתם, תבוא מתוך הפגיעות והכעס, זו תגובה שלא תוסיף ברכה.

אם השיחה על הרגשות שלך בבית היתה יכולה להתנהל ללא מטענים שליליים, כדרך של בירור מכובד ורציני, היה לכך מקום מתוך רצון אמיתי לשפר את הקשרים שלך עם ההורים.