כיבוד הורים

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 23/04/10 15:23 ט באייר התשע

שאלה

שלום לרב

אמי ז"ל נפטרה לפני מספר חודשים ואבי חפץ מאד שאחזור הביתה (אני גרה בדירה שכורה) מה עלי לעשות? האם עלי לכבד את בקשתו למרות שאני מעדיפה את מקומי הנוכחי?

תודה

תשובה

ב,ה

שלום.

ראשית אנו שולחים לכם ניחומים ויהי רצון שמנחם ציון בבניין ירושלים ינחם אתכם אמן.

כדאי לך מאוד לשוחח עם אביך על העניין.
כמו שאת מתמודדת ומתאבלת על פטירת אימך כך הוא מתמודד ומתאבל על פטירת אישתו .
וההתמודדות היא קשה לכולם. לכן נראה לי שכדאי לשוחח איתו ולנסות לבדוק מה בדיוק הבעיה.
הבדידות?ההתמודדות?פרנסה? עזרה?בישולים?כביסות?חרדות? וכ"ו.

וכשמאתרים בדיוק את הבעיה אז יותר קל למצוא כמה פתרונות ואז לבחור את הפתרון שהוא הטוב ביותר והמתאים ביותר עבור הסיטואציה.

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.