כיבוד הורים

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 15/01/15 01:38 כד בטבת התשעה

שאלה

שלום כבוד הרב!

יש נושא שלא עוזב אותי ומקשה עלי מאוד איך מתמודדים עם הורים

אני אוהבת מאוד את הוריי מעריכה אותם ומכבדת אבל יש לי קושי בזה שהוריי מטיחים בי שאני פוגעת ועושה עוול לכולם שנסיתי להסביר לאבי על התמודדויות שעברתי בחיי שרק רציתי שיחבקו אותי ובמקום זה התעלמו ממני, כשניסיתי להסביר להוריי שהם נותנים לי להרגיש שאני לא רצויה בבית ואני אוויר בשבילם אבי הטיח בי שאני פוגעת בהם ובגללי נגרם להם עוול

איך אפשר לגרום להם להבין שאני רק רוצה את החיבוק והתמיכה שלהם ואיך אפשר להתמודד עם זה שכל דבר מבחינתם אני אשמה

תודה רבה

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

זו לא שאלה למייל,

אשמח לעזור בפלפון 0527710491
בברכה,

דני ארגמן