ישיבות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 12/11/06 22:18 כא בחשון התשסז

שאלה

בס"ד

שלום רב, אני מצטער, אך לא ידעתי למי להפנות שאלה מסוג זה, אני מקווה שפניתי למקום המתאים.

בתור חוזר בתשובה, אני ממש לא מתחבר ללימוד בישיבה, מה גם שיש לי בעיה של מרחק מהבית, משמע, צורך להיות כל יום בבית ורוב הזמן. בכל אופן, התחלתי לחפש ישיבות פתוחות, מסוג כזה שאוכל ללכת מתי שמתאפשר בבקרים ללמוד שם, ללא תשלום, כמה שאוכל, ולצאת מתי שארצה. בעקרון אחרי בירורים הבנתי שיש המון מקומות כאלה, חלקם עם השקפה חרדית מאוד, חלקם פחות. רציתי לשאול אם ידוע לכבודו על ישיבה באיזור חדרה, שמתאימה לנסיבות הללו?

יש לציין שיש לי מקום ספציפי שרציתי לברר עליו ששמעתי שקיים בחדרה, ישיבה של הרב ינוב בחדרה, ואין לי הרבה אפשרויות לברר על המקום, ובכלל הייתי מעוניין בקצת מידע וחוות דעת אם מוכר לך המקום.

תודה מראש!

תשובה

שלום וברכה
אני לא כל כך מכיר.
הטוב ביותר הוא לפנות באתר כיפה לאחד הפורומים הפעילים ביותר, ושם להעלות את הנושא.
אני מפרסם את השאלה כי אם תהיינה תגובות והצעות של הקוראים - אפרסם אותם ואז תהיה לך נקודת אחיזה.

כל טוב ובהצלחה