ישיבות הסדר

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 22/02/06 10:28 כד בשבט התשסו

שאלה

שלום וברכה כבוד הרב,

חבר שלי למד בישיבת הר ברכה והקדים גיוס ע"מ שנוכל להתארס , הוא עתיד לסיים את השירות באוגוסט הקרוב. שוחחתי עם הורי והם התנגדו נחרצות לכך שנגור בהר ברכה בגלל המיקום.

לכן, אנחנו מחפשים ישיבות אחרות באיזור המרכז,

אודה לך בכל ליבי אם תוכל לסייע, להמליץ על ישיבות שקיימות

(כידוע כל ישיבה ודרך הלימוד שלה... חברי מתוסכל מאוד והאמת שגם אני)

אשמח לעצתך

בברכת יום מבורך ושבת שלום

תשובה

שלום וברכה
ראשית, שיהיה בשעה טובה.
במכתבך אין מספיק מידע על הקו הרוחני שלך ושלו. ישיבה בוחנים קודם כל לפי הקו הרוחני, ורק לאחר מכן מבררים מה ניתן ומה לא.
על כן, או שתצליחי לכתוב יותר על הקו הרוחני שאתם מחפשים, או שפשוט תבחנו את ישיבות ההסדר הבאות הקיימות במרכז: ראשון לציון, רמת גן, פתח תקוה ורעננה.

כל טוב