ישו

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 03/03/08 01:17 כו באדר א'

שאלה

שלום יש לי חברה שטוענת שהברית החדשה היא יהדות והיא קשורה קשר הדוק ליהדות לדעתי זאת שטות מוחלטת אני אני לעומתה מתחזקת ובטח תבינו שכאשר מתחזקים ולנו טוב אז אנחנו רוצים שלכל מי שאנחנו אוהבים יהיה טוב ובגלל שהיא חברה כל כך טובה אני רוצה לעזור לה אבל היא לא מוכנה להקשיב הרב דניאל עשור שהיה ב 29.02

למנינם בטבריה אמר שזה לא יכול להיות שהו המשיח כי המשיח צריך להיות זרע לבית דוד ובאילן היחסין שלו כתוב בכלל שם של מישהו שהיה במלחמה עם דוד וזה נוגד את זה רציתי לבקש אם יש אפשרות להשיג את אילן היוחסין הזה או אפילו כל הוכחה אחרת כי בתור חברה שלה כואב לי עלייה אשמח אם תוכלו לחזור אליי.

תשובה

ב"ה

שלום.

אין אותו האיש ראוי שאנו נקדיש לו כ"כ הרבה זמן .
ימח שמו וזכרו.
אגב,לפי אידיהם חוגגים הם ב 1 ביאנואר את יום הולדתו . ואם נספור 9 חודשים אחורה נגיע לתאריך מעניין שהוא ה 1 באפריל ... שהם קוראים לתאריך הזה יום השקר.

כדאי לך ללמוד עם החברה שלך את "ספר הוויכוח" .
תשקיעו בלימוד ומעט מאור התורה מגרש הרבה חושך ואפילה.

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.